keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hyvää asiakaspalvelua

Vähän on pitkissä kantimissaan nämä minun jutut, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 

Ostin jo aikoja sitten Lempäälän Ideaparkin Reima Outletista Ainolle ja Einolle kengät. Ihan huiput, vedenpitävät ja kaikkea. Luonnollisesti niitä on käytetty paljon ja viime syksyyn saakka Aino käytti kenkiä koulussa päivittäin. Kunnes sitten eräänä päivänä huomasin, että Ainon kengät olivat menneet sekaisin koulukaverin kanssa, jolla oli samanlaiset.

Muistutin tyttöä vaihtamaan kengät seuraavana päivänä, onneksi kaverin kengät olivat nimikoidut (meidän ei, äh). Hämmästyin, kun Aino tuli seuraavana päivänä edelleen väärän kokoiset kengät jalassa kotiin. Monen mutkan kautta huomasimme, että kaverilla oli nyt omat kengät, mutta meidän oli edelleen eri paria. Ehdin jo epäillä, että kengät olivat vaihtuneet jossain muualla, esimerkiksi jumppapaikassa. Kenelläkään ei kuitenkaan ollut samanlaisia.

Lopulta tulin siihen tulokseen, että meidän kengät olivat alunperinkin eri paria. Pohjallisissa oli numero 33, mutta todellisuudessa toinen oli kokoa 32 ja toinen 33. 

Voi että otti päähän. Olin tietenkin kaavaillut, että kengät kestävät pienemmille sisaruksille ja onhan uusien kenkien ostaminen aina yksi menoerä lisää. Olisi niitä tietenkin varmaan voinut käyttää eriparisinakin, mutta silti. Laitoin kengät kaappiin odottamaan parempia aikoja.

Sitten tuli uusi reissu Ideparkiin. Otin kengät mukaan ja päätin käydä liikkeessä kysymässä, että oliko mitään enää tehtävissä.

Sain uudet tilalle. UUDET. Ja oikean kokoiset (33) tällä kertaa. Vaikka kengät olivat selkeästi paljon käytetyt eikä kuittiakaan ollut tallessa, sain uudet. Kovasti oli myyjä pahoillaan, sellaista virhettä ei olisi saanut koskaan tapahtuakaan, vaan kenkien koko pitäisi tarkistaa (muualtakin kuin pelkistä pohjallisista) tarkkaan ostotilanteessa.

Olin niin onnellinen. Happyhappyhappy. Okei, ne on pelkät kengät, mutta silti! 7 kommenttia:

 1. Varmasti tuli hyvä fiilis, huikean hyvää palvelua !
  Tosi hienoa, että saitte uudet kengät tilalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli kyllä. Minusta on mahtavaa, että asiakaspalveluun panostetaan kunnolla. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ps. Haastetta pukkaa! Käyppä kurkkaamassa :)

   Poista
  2. Jeah kiitos, varmasti hauskin haaste ikinä! :D

   Poista
 3. vau,oikeaa asiakaspalvelua tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen niiiiin iloinen tästä! :D

   Poista