perjantai 26. helmikuuta 2016

Menneeltä viikolta

Viimeisen viikon aikana olluutta, ihmeteltyä ja tapahtunutta.

Saanen esitellä: "pierupyssy". Seinässä. Onneksi tussi oli vesiliukoinen.


Lumi. Parasta mitä meidän perheelle on tapahtunut pitkään aikaan. Lasten kannalta ainakin. Tein takapihalle pitkän pulkkamäen, tähän hommaan mäkinen takapiha on ihan omiaan. Kasasin takaterassille kasan lunta ja avot - mäki oli valmis.


Perjantaina Liinalle tuli ikää 11 kuukautta. Enää kuukausi yksivuotissynttäreihin. En kestä. Launtaina veljen esikoinen sai nimen - ja myös esimakua siitä, millaiseen pölhöjen sakkiin sitä onkaan tullut tupsahdettua. Juhlatilaisuudet kun tuntuvat tarkoittavan lasten mielestä automaattisesti sitä, että: iso sali on tarkoitettu ainostaan heidän leikkejä varten (huutoa, ravaamista, kiljumista, hyppimistä), pikkuleivät ahmittaviksi ennen kuin kukaan ehtii laittaa niitä edes tarjolle ja juuri nimen saaneen lahjat avattavaksi välittömästi tässä ja nyt. Noh, rennot ja mukavat ristiäiset oli silti. :D Me veimme lahjaksi ihanan Pikkunorsun Minä olen-taulun, aika ovelasti piilotin nimen kortin taakse, heheh.


Lauantai-iltana istuimme iltaa ystävien kanssa. Mukana menossa mm. ihan mielettömän kiva idea, nimittäin Kinder-kakku "aikuiseen makuun". :D Oli siinä meillä ihmettelemistä, kun huomasimme kakussa olevat nestemäiset yllätykset. 


Sunnuntai menikin levätessä. Kovin oli väsyttävä Kinder-kakku. ;)

Mies on ollut kuluvan viikon talvilomalla. Tämän loma-ajan projekti on ollut meidän makkarin ja olkkarin välinen väliseinä, hurraa! Kuvia ja tunnelmia laitan myöhemmin lisää, tässä kuvassa mieheni (vasemmalla) ja vanhin veljeni (oikealla) pystyttämässä runkoa. 


Tämä viikko on siis kulunut lievän remontin keskellä. Minusta ja lapsista kun ei ihan hirveästi ole apua, niin olemme pyrkineet pysymään poissa tieltä. Minun tehtäväkseni on jäänyt netin tapetti-viidakossa seikkaileminen. Jiihaa. Olin ensin että JES, mutta hyvin pian huomasin, että vaihtoehtoja on niin paljon, että meinaan tulla hulluksi. No mutta, siitä myöhemmin! :)

2 kommenttia:

 1. Voi apua, joko siitä kohta on jo vuosi? Jo on aika juossut.
  Ihana mäki lapsilla ja äidillä yllätyksellinen kakku. :D
  Ja noita tapetteja on kyllä aivan tuhoton määrä, ei ole helppo valinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä tulen tämän tapetti-asian kanssa ihan hulluksi! :D

   Poista