sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Millainen on hyvä ystävä?

Hän lakaiseen sipsinmuruset pöydän alta. Ottaa omatoimisesti maitotölkin kaapista, kun itse unohdin sen pöytään laittaa. Naurahtaa ymmärtäväisesti, kun taivastelen hirvittävän likaista eteisen peiliä.

Muun muassa. Lista on loputon, kyllä te tiedätte.

Meillä vierähti ystävänpäivä Me&I-vaatekutsujen merkeissä. Meidän talo oli täynnä ihania tyyppejä eikä tätä päivää olisi paremmassa seurassa saanut viettää. Hyvät ystävät ovat mieletön etuoikeus, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Äiti-ihmisten mukana tulee tietenkin joukko lapsi-ihmisiä (meidän lapset odottivat malttamattomina vaatekutsuja koko loppuviikon; tuleekohan se, entäs se ja se?). Voi kun olisitte nähneet millainen kuhina ruokapöydän ympärillä kävi, sai muuten kulhollinen sipsejä kyytiä. :D 

Ja onhan nuo vaatteet aivan mielettömän kivoja ja laadukkaita, kun jotakin kokeilee päällensä niin ei sitä raaskisi ottaa pois ollenkaan. Minä saan emännänlahjana kesäksi ihanat, punaiset housut, kääk! Muuta en itselleni tilannutkaan, isommille (taas) jotain. Heiltä kun tuntuu menevän jokaisesta pesukoneellisesta vaate tai kaksi pienemmän sisaruksen kaappiin tai vaihtoehtoisesti suoraan roskiin, kun ne on käytetty niin puhki. Liina saa syntymäpäivälahjaksi vaaleanpunaisen kesämekon, jee. <3Kutsujen, mihin osallistuu paljon lapsia, tarjoilun mietin sen mukaan, kuinka murustelevaa ja sormiin sulavaa mikäkin herkku on. Helpottaa nimittäin kummasti kutsujen jälkeistä siivousta, kun kaikki paikat eivät ole täynnä suklaisia tai mähmäisiä sormenjälkiä tai popcorni-putua. Vaikka kuinka yritämme istuttaa lapset syömään ruokapöydän ääreen, joku pääsee aina livahtamaan "valvovan silmän" alta syömään jotain lastenhuoneeseen. Tänään löysin vielä illallakin vaahtokarkki-tikkareiden tikkuja lasten sängyistä. :D Mutta se on pientä, todella pientä. Vaahtis-tikkarit olivat muutenkin hyvä ja helppo herkku, vinkvink! Ei tarvinnut kun pari pussillista vaahtokarkkeja, sulaa suklaata ja nonparelleja.
Ystävänpäivä on kaikessa vaalenpunaisuudessaan mahtava päivä muistaa, kuinka iso merkitys ystävillä tavallisessa arjessa on. Hurraa-huuto ystäville ja ystävyydelle. <3  

6 kommenttia:

 1. Mullakin on parin viikon päästä me&i kutsut.
  Yleensä niistä tuppaa löytymään kaikkea ihanaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, joskus vähän liikaakin kaikkea ihanaa. :D

   Poista
 2. eipä oo tullu vuosiin käytyä missään kutsuilla :O siskoki lopetti meandin myynnin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, harmi. :/ Minusta kutsut on tosi kiva tapa tehdä ostoksia ja nähdä ystäviä. :)

   Poista