tiistai 2. helmikuuta 2016

Viimeinen yötissi-raportti

Tämän jälkeen lopetan nämä tissi-päivitykset, lupaan sen. :D Mutta siis meidän pienimmäinen on nukkunut nyt neljä yötä toisessa huoneessa ilman yötissiä. Tämän "unikoulun" jälkeen meillä on sekä hyvin nukkuvat vauva ja äiti sekä tyttöjen huone. Ou mai, TYTTÖJEN HUONE. Outoa sanoa noin. Liina jäi asumaan Ainon kanssa samaan huoneeseen vähän ehkä puolivahingossa, sillä iskä nukkui Liinan kanssa viikonlopun Ainon huoneessa. Tämä lähinnä sen takia, että siellä on meidän sänkymme lisäksi talon ainoa täyspitkä sänky. Aino nukkui ne yöt sohvalla. Kun Liinan yöt rauhoittuivat, hän jäi "asumaan" Ainon kanssa. Isosisko on ihan innoissaan siitä, että sai pikkusiskon huonekaverikseen.

Yöt Liina on nukkunut erinomaisesti, ensimmäisen yön jälkeen hän on herännyt korkeintaan kerran, viime yönä ei kertaakaan, ja rauhoittunut tutin kanssa. Yöt ovat nyt siis huomattavasti rauhallisempia. Aamulla on tuntunut ihan oudolta, kun on saanut nukkua niin hyvin. Täysin rauhallisia yömme eivät tule olemaan varmaan koskaan, aina jollakin on jano tai pissahätä tai paha uni, mutta onhan tämä ihan luksusta. Jee. <3
4 kommenttia:

 1. Oujee! Kuulostaa niin hyvältä. Ehkäpä meidänkin pitäisi kokeilla omaa huonetta, niin jospa nuo yöllisset "tarvitsen tutin"-herätykset loppuisivat. Vaikka toki pieni vaivahan se tutti on suuhun laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ehdottomasti ainakin kokeilla, suosittelen. Viime yö meni taas ilman yhtäkään herätystä. :)

   Poista
 2. Hienosti meni! :D Meillä loppui tissittelyt tuossa syksyllä.. Mutta nyt sit haluaa maitopullon yöllä.. Siitä pitäis kyllä päästä eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pitäisi vielä tutista päästä eroon..:S

   Poista