tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lasten OOTD

Meniköhän tuo otsikko nyt ihan oikein? Niin kauhian trendikkäältä näyttää että oikein hirvittää. Mutta siis, pitkästä aikaa vaate-postaus, lasten päivän asut. 

Minun ei pitänyt kirjoittaa mitään tällaista tänään, mutta oli ihan pakko, koska:

Aamulla Aino puki vaatteita päälle. Otin kaapista tavalliseen tapaan jotain, katsoin, että jees, mukavat on ja kivan näköiset. Tyttö halusi laittaa mummulta saadut uudet sukat. Sitten: "Äiti, minusta nämä housut ei oikein sovi näiden sukkien kanssa." OMG. Jahas. Ööh no tuota, jaa, ynisin. "Nokun näissä sukissa ei ole yhtään pinkkiä.". Olin tuonut kaapista pinkit housut, sukat olivat puna-musta-valkoiset.

Hmmm, no tuota, kävisikö mustat housut paremmin? "Hmmm, no joo." 

Vaihdettiin mustat housut. Tarkkaa on.


Nyt kun tarkemmin katson niin eihän ne pinkit housut oikeasti ihan hirveän hyvin noiden sukkien kanssa olisi sopinut. :D Vaikka olisi hän varmaan yhden koulupäivän selvinnyt erisävyisissä vaatteissa. ;) Ainon paita on Noshin ja housut Me&I.

Einolla musta-valkoinen paita (Metsola) ja keltaiset housut (Me&I), Sulolla paloauto-paita (Me&I) ja Pomp de Lux:n kollarit. Toukolla sininen Ristomatti Ratia-raitapaita ja KappAhl:n harmaat peruspökät.Liinalla pikkukukka-paita ja tummansiniset leggarit, kumpikin H&M.

Vaikka meillä arkivaatteiden ykköskriteeri on mukavuus ja helppous, olen aika tarkka siitä, että vaatteet ovat myös kivan näköiset. Tai lähinnä se, että ne mätsäävät, kaapithan ovat kivoja vaatteita täynnä mutta niistäkin voi saada aikaan aika karmeita yhdistelmiä. Ja nyt on kyllä ihan pakko myöntää: olen laittanut vaivihkaa joitakin tiettyjä (kaameita) meille kulkeutuneita vaatteita kokonaan pois, vaikka lapsi olisi itse niistä pitänytkin. Ai kamala.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti