keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Taudeista kamalin

Arvaattekin varmaan jo: meillä on podettu tällä viikolla oksennustautia. Taudeista ehdottomasti kamalin. Onneksi sairastamme tätä(kin) tautia suunnilleen kerran vuodessa (kopkop). Tällä kertaa tauti kävi läpi ihan kaikki, onneksi kuitenkin nopealla aikataululla: Eino aloitti maanantai-iltana ja nyt koko homma on jo ohi. Elämä voittaa, huhhuh. 

Viime yö oli kyllä ihan painajainen. Sulo ja Touko olivat luonnollisesti kamalan janoisia, mutta mikään ei pysynyt sisällä. Itsellänikin oli pahin mahatauti vuosikausiin. 

Juuri nyt kodinhoitohuone ja kylppäri ovat täynnä pyykkiä, meni nimittäin muutama tyyny, peitto, lakana, pyyhe ja sohvatyyny pyykkiin. Olohuoneen mattokin pitää pestä. Jos tästä jotain positiivista pitää repiä niin tuleepahan siivottua ihan perinpohjaisesti.

Nyt menen nukkumaan, nukuin viime yönä ehkä pari tuntia, suurimman osan ajasta torkuin istuallaan sohvalla rampaten vessassa milloin kenenkin apuna.

Tätä ei toivoisi kyllä yhtään kenellekään. Öitä.  

4 kommenttia:

 1. Niin kaamea tauti. :/ Onneksi meni kuitenkin nopeasti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Jep, mieluummin tällainen nopea rutistus kuin viikon kestävä kituutus. ;)

   Poista
 2. Mä niin tiedän mistä sä puhut! Me aloitettiin hiihtoloma oksennustaudilla, kahdessa vuorokaudessa kävi läpi kaikki kahdeksan. Tauti oli nopeesti ohi, mutta pyykkiä riitti vielä moneksi päiväksi eteenpäin... Onneksi jo ohi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hurjaa! :O On tässä pyykkäämisessä nyt kyllä ihan mieletön homma. :S

   Poista