lauantai 9. huhtikuuta 2016

Linkitä blogisi

Nyt seuraa tämän blogin ensimmäinen (tättärää!) yritys löytää uusia blogeja lukulistalle. Niiiiin moni blogi on tässä talven aikana laittanut pillit pussiin kokonaan tai jäänyt tauolle, että kaipaisin uusia, mielenkiintoisia juttuja luettavaksi. Tämän jutun kommenttikenttään voi siis käydä linkittämässä joko oman bloginsa tai jonkin sellaisen blogin, mitä tykkää kovasti lukea. Myös ne, joiden blogia jo luen, voivat linkittää omansa, josko joku muukin löytäisi tämän jutun myötä itselleen vertaistukea ja uusia tuttavuuksia. 

Suunnittelin myös tekeväni jonkinsortin listan suosikeistani.

Blogien aiheet voivat olla oikeastaan mitä vaan maan ja taivaan väliltä, aiheita enemmän kiinnitän huomiota kirjoitustyyliin ja tekstin sujuvuuteen. Itse kirjoitan tällaista perhelifestylen ja arjen sujuvaa sekamelskaa ja sivuan silloin tällöin esimerkiksi sisustamista, lastenvaatteita ja DIY-juttuja, mutta olen aika kaikkiruokainen: oikeastaan ainoa aihe, mikä juuri tällä hetkellä menee sivu suun on muotiblogit: aika ja mielenkiinto ei vain yksinkertaisesti riitä seuraamaan pukeutumisen viimeisimpiä tuulia. Mutta kuten sanottu, arvostan aiheitakin enemmän persoonallista kirjoitustyyliä, joten rohkeasti vaan linkittämään! :)

Ja nyt, oikein aurinkoista viikonlopun jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Meitä jo seurailet, mutta linkitetäänpä silti. :)

  Äiti ja melukylän lapset -blogia kirjoittelee kolmekymppinen viiden lapsen äiti Terhi. Täällä on höpinöitä arjesta, lapsista, äidistä, vauva-ajasta ja elämästä yleensä. Ikuinen haaveilija joka rakastaa valokuvaamista, täytekakkujen väkertelyä ja ihania asioita. Meidän elämää sen kaikkine iloineen ja suruineen. Tervetuloa meitä seuraamaan!

  http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Mukavaa viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 2. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  henriikka × 30 × joensuu × päiväkirja × ajatukset

  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 3. Melkein 19-vuotiaan nuoren äidin varovaisia mietteitä äitiyden ensikilometreilta ja Tirriäisen ensiaskelia. Blogia vasta aloitellaan joten vaikea sanoa millaiseksi se muodostuu, ainakin tulee olemaan juttua sormiruokailusta ja sormiruokaresepteistä, nuoren äidin kohtaamista ennakkoluuloista ja kasvusta äitinä ja ihmisenä :) Tervetuloa!

  http://pienentirriaisenkotona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mulla myös perhelifestyle aiheinen blogi :)

  http://mariellanhelmia.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyy edukkaita tyttöjen vaatteita. Intohimona kirppistely :) muutaman kuukauden vasta bloggaillut.

  http://sisgostyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Täältä löytyy edukkaita tyttöjen vaatteita. Intohimona kirppistely :) muutaman kuukauden vasta bloggaillut.

  http://sisgostyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://millivaniliini.blogspot.fi

  Meidän elämää jo seurailetkin, mutta saa seurata muutkin :) 26 vuotias äiti juuri yksivuotta täyttäneelle pojalle ja toista lasta odotetaan saapuvaksi 09/16. Tavallista elämää vanhassa puutalossa :)

  VastaaPoista
 8. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27-vuotiaan esikoista odottavan lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 9. http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 10. Meillä on 4 lasta ja aloitin tammikuussa määräaikaisen työn perhepäivähoitajana. Olen hoitovapaalla omasta työstäni. Tykkään neuloa. Blogissa kirjoitan itselle tärkeistä asioista. www.kiljustenblogi.fi Instagramissa: minnakil Snapchatissa: minnakil

  VastaaPoista
 11. Meillä on 4 lasta ja aloitin tammikuussa määräaikaisen työn perhepäivähoitajana. Olen hoitovapaalla omasta työstäni. Tykkään neuloa. Blogissa kirjoitan itselle tärkeistä asioista. www.kiljustenblogi.fi Instagramissa: minnakil Snapchatissa: minnakil

  VastaaPoista
 12. http://lapsenaskelinn.blogspot.fi

  Vauvaperheen arkea, äitiyden opettelua sekä leivontaa :) ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä!

  VastaaPoista