maanantai 2. toukokuuta 2016

Heips ja oikaisu

Tylsin otsikko ikinä, mutta en nyt tähän hätään muutakaan keksinyt. Yritän nimittäin hyvin pikaisesti toivottaa teille hyvää alkavaa viikkoa ennen kuin lapset heräävät (tämä hiljaisuus, oioi!). Aino lähti jo kouluun.

Meidän (tai lähinnä minun) vappuviikonloppu meni ihan hujahtamalla, lauantaina oli Ainon jumpan kevätjuhla, ystävän kolmekymppiset ja sunnuntaina olin ystävien kanssa vappubrunssilla. Mummu osti lapsille vappupallot, perjantaina teimme munkkeja ja sunnuntain vietimme ulkona mm. haravoiden ja leikkimökkiä siivoten. Huhheleijaa, onpa ihanaa kun pikkuhiljaa lasten harrastukset jäävät kesälomalle ja elämä rauhoittuu.

Tähän maanantaihin sopii mielestäni hyvin keräämieni "hauskojen kuvien" kokoelma: näitä olen siis tallentanut puhelimen muistiin ja esittelempä ne nyt teillekin. Sosiaalinen mediahan on pullollaan näitä kuvia ja mietelauseita ja suurin osa menee minulta ihan ohi, mutta toisinaan törmään johonkin oikeasti todella osuvaan kuvaan tai tekstiin. Viimeinen kuva kuvastaa varmasti parhaiten meidän elämää tällä hetkellä. :D

Ja vielä palatakseni hetkeksi edelliseen kirjoitukseen: kun Touko viikko sitten putosi sen "kohtalokkaan" piirakkavuoan päälle, emme olleet kotona. Olen täysin samaa mieltä erään närkästyneen kommentoijan kanssa siitä, että astioiden paikka ei ole lattialla.

Oikein mukavaa viikkoa! :)P.s. Tämän postauksen aikana vain Sulo heräsi. Edelleen tämä hiljaisuus oioi! Kun seuraava herää, menee ehkä noin sekunti ja alimman kuvan meininkin alkaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti