lauantai 14. toukokuuta 2016

Hulinaa

On muuten erinomaisen mukavaa huomata näin muutaman päivän tauon jälkeen, että te lukijat ette katoa täältä blogista minnekään vaikka minun puolestani hiljaista on ollut. Se tuntuu kivalta, oikeasti.

Tämä viikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa. Minusta tuntuu, että koko vuosi huipentuu ja kulminoituu aina kevääseen: ennen rauhallista kesälomaa on rutistettava vielä noin miljoona juttua ja vasta sitten voi huokaista. Itseänihän saan toki tästä syyttää, kaiken pakollisen lisäksi ajaudun aina järjestämään kaikenmaailman keväthäppeninkejä. 

No mutta mitä se kaikki pakollinen hulina oikein on? Tällä viikolla se piti sisällään mm. Einon eskariin tutustumisen, lasten päiväkerhon, perhekerhon, Ainon leirikoulun, pianotunnit ja jumpan päättäjäiskekkerit, miehen pitkät työpäivät sekä sen tosiasian, että minun piti lasten kanssa käyttää auto huollossa plus kaikki säätäminen aikataulujen ja kyytien kanssa. Lisäksi Sulo on oppinut ajamaan polkupyörällä joten sitäkin taitoa on pitänyt harjoittaa jatkuvasti ja ties missä.

Kaiken tämän lisäksi listin käärmeen. Hyi. Koira tuolla ulkona sitä haukkui eikä minulle oikein jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin etsiä rautalapio kauniiseen käteen ja no, lopun varmasti arvaattekin. Mies hoitaa meillä nämä tämmöiset hommat, mutta tuskinpa käärme olisi jäänyt odottamaan miehen kotiinpaluuta. Onneksi meillä näkyy käärmeitä vain näin keväällä.

Tänään juhlimme toiseksi nuorimman veljeni valmistumista. Lasten mielestä juhlien kohokohta oli varmasti se, kun bändi soitti muutaman kappaleen ennen kuin lasten oli aika lähteä nukkumaan. Tätä he muistelevat varmasti pitkään.

Liina (oikealla) ja pari serkkutyttöä tänään valmistujaisissa.

Touko ja Liina perhekerhossa.

Käärme (vasemmalla häkin kulmalla) ja P The kärmeskoira.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Nyt katson hetken (silmät ristissä) euroviisuja, mies jäi viettämään iltaa valmistujaisiin. 

Ainiin, eiliset missikisat (mitä katsoimme puolivahingossa) kirvoittivat pojissa hauskoja kysymyksiä mm. siitä, hyppäävätkö missit lopuksi laiturilta veteen, kenestä tuleekaan prinsessa ja kenestä kuningatar ja katsotaanko iltapukujen jälkeen aamupuvut. Hah, kaikki tällaiset suht tylsät ja moneen kertaan nähdyt ohjelmat saavat ihan uuden ulottuvuuden lasten kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Kevät on kyllä täälläkin niin täynnä kaikkea "pakollista" ohjelmaa ja päättäjäistä, että tänä keväänä on ollut pakko karsia menoja, kolmessa paikassa kun ei voi olla yhtaikaa vaikka kuinka haluaisi. :) Onneksi lasten kesäloma on ihan just täällä! Kivaa ja aurinkoista viikkoa teitille!

  VastaaPoista
 2. Kuulostipa tutulta touhulta. Meillä on kuusi lasta, mutta siitä kun ne oli pieniä on kauan, muttei sitä näköjään unohda.
  Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani.
  Hyvää lauantai iltaa sulle.

  VastaaPoista
 3. Nyt olis kastehelmi kakkuvadin arvontaa mun blogissa.

  VastaaPoista