torstai 27. lokakuuta 2016

Byyh, p*ska päivitys

Heipskukkuu, kyllä nyt harmittaa ja lujaa: juuri kun pääsin vauhtiin uuden postauksen kanssa niin tietokone alkoi PÄIVITTÄMÄÄN jotain. Höh, enkä osannut edes siirtää sitä päivitystä vaikka yritin. Nyt tietokone siis raksuttaa tuossa vieressä ja puolivalmis kirjoitus saa odottaa huomiseen. 

Voisihan sitä ihmisellä pahempiakin huolia olla, mutta kun minulla ei ole ollut moneen päivään mahdollisuutta ja/tai energiaa kirjoittaa mitään (tämän huomaa siitä, että herään keskellä yötä siihen että uusia juttuja vilisee päässä, mutta aamulla saati sitten illalla en muista niistä oikein mitään) niin ottaahan se vähän päähän kun tämäkin homma piti keskeyttää. Toivottavasti hyvä draivi jatkuu huomenna.

Kaiken hyvän lisäksi närästää. Erehdyin syömään pari halloween-suklaapalleroa (silmämunia ja kurpitsoja, älkää kysykö) ja nyt sitten kärsin hetkellisestä hairahduksesta varmasti läpi yön. Koskaan aikaisemmin suklaa ei ole aiheuttanut mitään tällaista, ilmeisesti siksi sen syöminen on tämän raskauden aikana jäänyt ihan minimiin.

Päivitys näyttäisi olevan kohta valmis, mutta nyt on kyllä jo pakko luovuttaa, muuten lapset myöhästyvät satavarmasti koulusta kun en herää herätyskelloon. Jatkan kirjoittamista koneella siis huomenna, toivottavasti tuleva yö ei ole yhtä levoton kuin edellinen (mm. koira pissasi lattialle ja mies joi kylmää kahvia, älkää kysykö taaskaan) ja olen huomenna skarppina heti aamusta.

Muhahaha, ollanpas sitä taas optimistisena liikenteessä, monen vuoden tahkoamisen jälkeen en vieläkään suostu myöntämään sitä, että sanat "skarppina" ja "aamulla" eivät vaan sovi samaan lauseeseen. Tosin viime vuosien aikana skarppina oleminen ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa on käynyt melko haasteelliseksi. 

Nyt siis petiin ennen kuin kirjoitan lisää mitä sattuu. Sitä ennen kuva maanantailta, tässä siis keskeneräisen tekstin aihe. Öitä!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä vielä jonain kauniina päivänä ikävöin sitä todella. :D

   Poista
 2. Ihana blogi sulla, tykkään kirjoitustyylistäsi :) ja voi mikä masu, millä viikolla olet menossa? Minulla sylissä tuhisee paria päivää vaille 4kk ikäinen unisyöppö, en muistanut millaista tämä vauvanhoito olikaan, edellisistä kerroista 8ja 11v.. Ihana iltatähtönenhän tämä, välillä vaan tahtoo tätä mammaa väsyttää.. ;)
  Minäkin aina lapsettomana vielä haaveilin isosta perheestä, nyt taitaa nämä kolme kuitenkin riittää. Iän puolesta vielä yhden kerkiäisi parin vuoden ikäerolla, mutta en tiedä onko musta siihen.. Tämmöstä päätöntä itsekseen pohdiskelua lauantai-illan ratoksi :D
  Mutta pointtina siis.. Kiva lukea blogeja suurista perheistä ja jatka samaan malliin :)
  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan mielettömän kiva kuulla! Nyt on menossa 33. viikko, hurjaa vahtia tämä aika menee. Innolla jo odotan, että saan tuhisijan syliin niinkuin sinulla. Vaikka välillä tuntuu, ettei energiaa meinaa löytyä oikein mistään niin kyllä sitä ihmeesti on kuitenkin vaan vielä riittänyt. Vauva-aikaa odotellessa! ;)

   Poista