maanantai 9. tammikuuta 2017

Lomalta lompsis

Kyllä se on kuulkaas taas sellainen juttu, että arki on ihmisen parasta aikaa. Ihan superkivan loman jälkeen arki on taas hyvinkin tervetullut - jotakin järkeä tähän touhuun, kiitos. :D

Meillä arki alkaa pehmeästi, hieman "asteittain": mies on vielä reilun viikon isyyslomalla ja osa harrastuksistakin alkaa vasta viikon päästä. Huomenna tokaluokkalainen ja eskarilainen palaavat koulun penkille, eikä se tunnu haittaavan heitä yhtään. Unirytmi on tosin vähän päälaellaan, varsinkin nimenomaan koululaisilla, mutta eiköhän se taas ensimmäisen koulupäivän jälkeen palaa tutuille uomilleen. 

Tänään pojilla alkoi jääkiekkotreenit. Pienemmät kulkevat monesti jäähallilla mukana ja vauvakin sai tänään ensikosketuksen jäähallin ihmeelliseen maailmaan. Onneksi hän ei vielä näin kaksiviikkoisena ymmärrä, että kuinka paljon aikaa hän siellä vielä joutuu viettämään.. Aivan niin kuin Liinakin vuosi sitten, siellä hän konttasi katsomossa ja bongaili roskia (yyh). 


Tämä joulu-/isyysloma on kulutettu kyllä oikein ansiokkaasti levätessä. Ehkä sitä taas jaksaa muutaman viikon ennen talvilomaa. 

Einon pitäisi aamulla hypätä kahdeksalta taksiin. Poika itse on ollut nukkumassa jo hyvän tovin, mutta me kökötämme vielä sohvalla katsomassa telkkaria. Taitaa arkirytmin löytyminen olla hankalampaa meille vanhemmille kuin lapsille. Njaa, eiköhän tämä tästä.

Hyviä alkavia arkipäiviä just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti