perjantai 3. helmikuuta 2017

Ristiäisten jälkeen

Heips, tulinpa pikaisesti kirjoittamaan tänne kuulumiset JA samalla toivon, että seuraavaa kirjoitusta saan tehdä tietokoneella (nyt siis puhelimella), sillä mies vei eilen meidän tietokoneen huoltoon. Jee. Se on ollut ties kuinka kauan niiiiin ärsyttävä (siis tietokone, ei mies) enkä ole itse osannut tehdä sille mitään vaikka parhaani yritin. Se vaan jökkii ja käynnistyy vähän väliä uudelleen ja valittaa jotain vikahommelia. Voitte siis kuvitella kuinka ärsyttävää on ollut tehdä sillä yhtään mitään kun juuri kun olen päässyt vauhtiin niin näytölle paiskautuu teksti "tietokone havaitsi ongelman ja on käynnistettävä uudelleen..". Uaaa, revin niin hiuksia joka kerta päästä kun noin kävi. Noh, joko siitä löytyy joku korjattava vika tai sitten voin heittää koko masiinan seinään ja hankkia uuden. Oujee.

Tämän viikon olemme toipuneet ristiäisistä. Isot juhlat on aina aikamoinen ponnistus kaiken muun arkitohinan keskellä, mutta hyvinpä siitä selvittiin ja oli meillä kyllä taas niin ihanat juhlat ettei voi muuta kuin olla älyttömän kiitollinen kaikesta ja kaikista. Kirjoittelen juhlista tarkemmin kun (jos) pääsen koneen äärelle.

Meidän vauva on edelleen hyvin tyytyväinen tapaus. Hän kasvaa niin kohinalla että vähän väliä on sellainen fiilis, että aika saisi hetkeksi pysähtyä. Juuri nyt on ihan parasta nähdä, kuinka tärkeä vauva on isommille sisaruksille. Isosta sisarusparvesta huolimatta (tai ehkä ansiosta?) kukaan ei ole osoittanut mustasukkaisuutta tai kokenut (tai ainakin toivon niin) jääneensä huomiotta vauvan syntymän jälkeen. Olen yrittänyt panostaa siihen, että vietän jokaisen lapsen kanssa edes yhden "oman" hetken päivässä. Varsinkin isommat lapset jäävät herkästi taka-alalle, koska he ovat niin omatoimisia eivätkä vaadi huomiota samalla tavalla kuin esimerkiksi pian kaksivuotias taapero, joka vetää huomion itseensä ihan vain vaikka kiipeämällä pöydälle.

Onneksi tämä viikko alkaa olla pulkassa ja ainakin yhden aamun saa huokaista ihan rauhassa. Sunnuntaina Einolla on jääkiekosta harjoituspeli ja ajattelimme lähteä koko porukalla sitä katsomaan. Lisäksi viikonlopuksi on luvassa ainakin hyviä ystäviä ja herkuttelua. Taas, jee!

Kyllä tämä tästä tyypit, hyvää perjantaita! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti