keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Rasti seinään

Heippa! Tuokaa skumppaa, minäpäs nukuin viime yönä melkein seitsemän tuntia yhteen soittoon. Siis heräämättä kertaakaan, jaiks! Oli muuten aamulla aikalailla ihmeteltävää kun tajusin, että Hilla nukkui omassa sängyssä eikä hän ollut herännyt syömään kertaakaan. Eikä Liinakaan valvottanut, hänellä on ollut muutamana yönä (ilmeisesti) kovia kasvukipuja ja varsinkin alkuyöt hän on nukkunut levottomasti. Kellään isommista lapsista ei ollut jano tai mitään muutakaan ylimääräistä. Kerrassaan ihmeellistä.

Tuleva yö on ihan varmasti yhtä hulabaloota kun nyt näin menin tällä asialla leveilemään. No, ehkä saan nukkua sitten taas parin vuoden päästä seuraavan kerran. 😂 Ei vaan, tämä oli ehkä ihan hyvä muistutus siitä, että jonain päivänä se katkeamaton yöuni saattaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus.

Jos yhtä hyvä tuuri jatkuu saattaa olla, että huomenna kirjoitan jo tekstin missä on enemmän kuin kaksi lausetta. 😆 Jep, sitä odotellessa.

Tässä vielä täysin asiaankuulumaton kuva minusta ja autoon matkalla torkahtaneesta Liinasta. Odotamme tässä Ainoa pianotunnilta. 

Tsau!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti